Neymar is terug: meer dan een jaar later heeft de Braziliaan opnieuw gespeeld!

Slachtoffer van een gescheurde kruisband op 19 oktober 2023, maakte Neymar zijn grote rentree deze maandag met Al-Hilal.
circus
Foto
X @Neymarjr

Neymar is terug op het veld! Meer dan een jaar na zijn gescheurde kruisband heeft de Braziliaan voor het eerst weer gespeeld, en wel deze maandag met Al-Hilal. De voormalige ster van Barça en PSG kwam in het veld in de 77e minuut van de spectaculaire overwinning van zijn team bij Al-Ain, met 4-5 in de AFC Champions League Elite.

Een ware opluchting voor de 32-jarige ster, die zijn vreugde uitte op sociale media. «Blij om dit gevoel weer te ervaren, de vlinders in mijn buik voor de wedstrijd zijn nog steeds geweldig... hopelijk blijft het een gezonde terugkeer!» schreef hij op sociale media. En Neymar heeft niet lang gewacht om te laten zien dat hij nog steeds de oude is: in 13 minuten tijd trakteerde hij zijn tegenstander al op een prachtige panna, die inmiddels viraal is gegaan op sociale media.